Amsterdamse Elfstedentocht

Op zoek naar koek en zopie

Bezoek tijdens deze winterse tocht de Friese elfsteden …….

ipad-schaatsen

 

 

Programma 

Het parcours is de Jordaan (Amsterdam). Op de iPad krijgen jullie de route te zien met daarop de Friese Elfsteden. Bij elke stad moet een opdracht uitgevoerd worden, maar pas op voor het wak…..

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

De winterse opdrachten komen pas in beeld als je met je team op de juiste plaats staat. Soms wordt de teamgeest getest dan weer is het koek en zopie in een gezellige Amsterdamse kroeg.

Welk team heeft de tocht der tochten volbracht en de meeste punten verdiend. De winnaar worden uitgebreid in het zonnetje gezet.

It giet oan!

 

Extra info 

Programma
Min. aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 Epic “Gluhwein” Challenge 16 A’dam €32,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , alleen in de wintermaanden! Prijs incl. 3x stop in horeca met erwtensoep en 2x cons. 
  20 NH €35,00 p.p.   iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
  24 ZH – UT €37,50 p.p.   Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
  24 Rest van NL €40,00 p.p.    

button (6)

Vrijblijvende offerte: Amsterdamse Elfstedentocht