Classic Tennis Clinic

Hou(t)je van tennis?!

Stel je eens voor: Met de hele vereniging/ bedrijf maak je een reis door de tennistijd. Van de tijd van de lange sokken en hoge kousen, tot de tijd van de korte strakke broekjes. Van houten rackets tot de aluminium rackets. Ideaal voor een jubileumfeest.

Programma >>

In dit programma komt het classic team, strak in het witte pak, geheel in style en sfeer jullie vermaken op de diverse tennisbanen. Met verschillende ouderwetse tennis oefenvormen zult u straks weer tennis in zijn puurheid gaan ervaren. Op uw vereniging zullen we de vroegere sfeer laten (her) beleven.  

Uiteraard zorgen wij voor mooie aankleding op en rond uw tennispark, te denken valt aan grote banners met grootheden uit het verleden daarop afgebeeld, vele houten klassiekers op de racket ‘wall of fame’ en ander classic materiaal.

Bij de start van de classic tennis clinic krijgen alle deelnemers die dag een witte zweethoofdband “like the good old times” namens onze organisatie aangeboden.

Voordat de deelnemers zelf de baan op gaan, ontvangen zij een ‘nieuw’ houten tennisracket (incl. goede bespanning) en uiteraard wordt er deze dag gespeeld met witte tennisballen.  

Na afloop worden opvallende deelnemers in het zonnetje gezet met passende prijzen tijdens de prijsuitreiking.

Meer info >>

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs 
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
Classic Tennis Clinic vanaf 20 pers. Tennisverenigingen/ Tenniscentra in Nederland Op aanvraag Klik hier Wij verzorgen tennis entert(r)ainers, materialen, zweetband voor alle deelnemers, leuke prijsjes voor winnaars
Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

Vrijblijvende offerte >>

  • MM slash DD slash JJJJ