iCSI Moordspel

 Interactief misdaad oplossend teambuilding programma

“Gisteravond werd in een huiskamer het lichaam gevonden van de 26-jarige Debby Vondel. Zij lag op haar linkerzij, voor de bank in een plas bloed. Ze heeft een schotwond linksboven in haar borst, net onder haar schouder. Het slachtoffer ligt op een envelop. Vlakbij ligt er op de vloer een lege kogelhuls. Op de tafel staat een fles champagne met twee halfvolle glazen.”

Untitled design (1)

 

Programma >>

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kan jij met je onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heb jij een zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij in staat deze moord op te lossen!

Het programma begint met een politiebericht. Uit het bericht blijkt dat er vier verdachte personen naar voren komen. Ze hebben alle vier een motief, maar hebben ze ook alle vier een alibi?

In kleine onderzoeksteams wandelt u met een iPad en het dossier in de hand door het centrum van de stad. De kaart op de iPad wordt gebruikt om punten in de stad op te zoeken. De opdracht verschijnt vanzelf in beeld als u met uw team op de juiste locatie staat.

Gedurende het programma moeten de teams vragen over de stad oplossen en teambuilding opdrachten uitvoeren. Bij een goed antwoord of goed uitgevoerde opdracht, verdienen ze aanwijzingen over verschillende politieskills. Zo zijn er aanwijzingen te verdienen over het ballistiek onderzoek, DNA uitslagen, het sectie rapport en meer …..

Naast het papierwerk, moet ook het veldwerk gebeuren. Dit betekent een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken waarin Debby haar dagboek bijhield en het luisteren van haar voicemailbox waarin de laatste gesprekken voor de dood van Debby zijn opgenomen.

Gaat het hier om een crime passionnel of speelt geld een belangrijke rol? Is de oplossing te vinden in het dagboek van het slachtoffer of in de aanwijzingen van de politieskills?

 3 in 1 iCSI leukedagweg

 

Extra info >>

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 iCSI Moordspel 16-23 NH €37,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , hele jaar te reserveren!
24-32 NH-ZH-UT €35,00 p.p. iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
33-48 Heel NL €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits.
>48 Heel NL €29,50 p.p. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

 

Vrijblijvende offerte: iCSI Moordspel >>

Vul onderstaande formulier in!
  • MM slash DD slash JJJJ