Epic ‘Gluhwein’ Challenge

Een interactieve zoektocht naar de ingrediënten van de glühwein

Op de eindlocatie moet elk team zijn eigen glühwein maken, maar eerst moeten de ingrediënten verdiend worden…….
Web.15

 

Programma 

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

3 in 1 foto epic iPad challenge leukedagweg

 

Tijdens de winterse opdrachten in deze interactieve game verdienen de teams punten, waarmee op de eindlocatie ingrediënten moeten worden gekocht, denk hierbij aan kruidnagels, bruine suiker, dl wijn, sinaasappels etc. Hoeveel van jullie verdiende punten worden ingezet om ingrediënten te kopen?

Vervolgens moeten de teams zelf de gluhwein maken. De Gamemaster geeft elk team punten voor de smaak van de gluhwein. Deze score wordt toegevoegd aan het behaalde puntentotaal. Het team wat aan het einde van het programma de meeste punten heeft gescoord, wint de Epic Gluhwein Challenge.

Proost!

 

Extra info 

Programma
Min. aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 Epic “Gluhwein” Challenge 16 A’dam €27,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , alleen in de wintermaanden! Prijs incl. versnapering in kroeg en glühwein maken.
  20 NH €30,00 p.p.   iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
  24 ZH – UT €32,50 p.p.   Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
  24 Rest van NL €35,00 p.p.    

button (6)

 

Vrijblijvende offerte Epic Glühwein Challenge 

Vul onderstaande formulier in
  • MM slash DD slash JJJJ

Vergelijkbare programma’s 

Epic ipad winter