EPIC iPad Challenge

Hilarische interactieve race tegen de tijd
 Engeland

Nee… u jaagt niet op pokemons, het is een doldwaze jacht naar challenges die verstopt liggen in de binnenstad. Probeer in 2,5 uur zoveel mogelijk punten te verdienen met de meest uiteenlopende opdrachten. De iPad is volledig omgetoverd tot een interactieve gids, waarbij de opdrachten pas in beeld komen wanneer je met je team op de juiste plek in de stad staat.

Programma 

Stel je eens voor: Veertig collega’s van een telecombedrijf, verdeeld over 6 teams, wandelen onrustig in de omgeving van Nieuwmarkt in Amsterdam. Carla, van de afdeling sales, roept fanatiek: “Geef mij die iPad eens”. Snel drukt zij op de real-time score-button. “We staan vierde…..dat kan niet….. We moeten team 1 dwarsbomen”. Op het scherm ziet Carla een actuele kaart in de omgeving van Amsterdam. Ze weet nu precies waar de andere teams zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet zij dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze filmopdracht afmaken en versturen naar de Gamemaster, daarna saboteer ik de iPad van team 1 en stuur ze een gebroken scherm. Ik weet zeker dat we over 15 minuten bovenaan staan”.

Carla en haar collega’s spelen tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje de game: ‘Epic iPAd Challenge’

Deze doldwaze race is ongekend spannend tot het laatste moment. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route met zoveel mogelijk foto en video opdrachten uit.

De deelnemers strijden, verdeeld in teams van 6-8 pers. per team, tegen elkaar om de meeste punten te verzamelen! Na een duidelijke instructie van een ervaren Gamemaster, die er tevens zorg voor draagt dat jullie interactieve uitje vlekkeloos verloopt, en live alle opdrachten zal jureren, gaan de teams op pad, gewapend met een iPad!

Onderling hilarische gadgets of tekstberichten versturen behoort tevens tot de mogelijkheden.

Web.11

 

 

#EpiciPad kampioen 2016

Aan het einde van het event, wordt het dag-winnende team uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar…… hoe hoog komt uw team in de scorelijst van 2016? Het team wat aan het einde van het jaar de meeste punten heeft gescoord van alle Epic iPad Challenges in 2016, krijgt een gratis iPad uitje, t.w.v. maximaal 24 personen, voor het volgende jaar aangeboden. bekijk hier de scorelijst!

3 in 1 foto epic iPad challenge leukedagweg

 

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 Epic iPad Challenge >16 A’dam €22,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , hele jaar te reserveren!
  >16 NH €25,00 p.p.   iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
  >20 ZH-UT €27,50 p.p.   Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits.
  >48 Overig NL €29,50 p.p.   Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

 

Vrijblijvende offerte: Epic iPad Challenge 

  • MM slash DD slash JJJJ

Vergelijkbare programma’s 

   Elfsteden tocht kop   epic gluhwein kop   Epic X-mas