#Epic ‘kerstboom’ Challenge

Het kerstuitje van 2016!
Engeland

Voor elk team staat op de eindlocatie een lege kerstboom klaar. De teams moeten de boom optuigen, maar eerst moet de kerstversiering verdient worden……

Web.12

Programma 

Tijdens een interactieve kerstwandeling trekken de teams, gewapend met een iPad, de binnenstad in om punten te verdienen, waarmee kerstversiering gekocht kan worden.

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Tijdens de opdrachten in deze interactieve game verdienen de teams punten, waarmee op de eindlocatie kerstversiering moeten worden gekocht, denk hierbij aan ballen, lichtjes, piek, etc. Hoeveel van hun zuur verdiende punten gaan ze gebruiken om de boom te versieren?

De laatste opdracht is met je team op de foto bij de kerstboom. Deze foto wordt gejureerd door de gamemaster en de punten worden toegekend aan je team totaal.

Welk team heeft na de eindopdracht de meeste punten en wint de Epic ‘X-mas’ Challenge?

Extra info 

Aantal: Vanaf 16 personen (NH, ZH, UT)
Overige provincies vanaf 20 personen
Prijs: Vanaf €32,50 p.p. (excl BTW)
Duur: 2,5 – 3 uur
Bijzonderheden: iPad voor ieder team in bruikleen

button (2)   button (6)

Vergelijkbare programma’s 


epic gluhwein kop
  Epic ipad winter   Elfsteden tocht kop

Vrijblijvende offerte Epic ‘Kerstboom’ Challenge