Epic ‘winter’ Challenge

Hilarische interactieve winterse teambuilding Engeland

Bij deze interactieve game gaat de groep in teams, gewapend met een iPad, op pad om met de meest variërende foto / video opdrachten, punten te verdienen. Alle opdrachten zullen een winters tintje hebben en natuurlijk gaat elk team even de kroeg in voor een warme versnaperingen zoals warme choco of gluhwein.
Header.LDW.Winter

 

Programma 

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze challenges staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Deze winterse challenge is spannend tot het laatste moment. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route uit met zoveel mogelijk foto en video opdrachten? Maar let op….. die kroeg moet ook bezocht worden….

Het team wat aan het einde van het programma de meeste punten heeft gescoord, wint de Epic ‘Winter’ Challenge.

 

Thema kerst, kerstboom of gluhwein?

U kunt uw winterchallenge uitbreiden met een extra thema (kan tot meerprijs leiden):

  • #Epic ‘X mas’ Challenge, idem als winterchallenge, nu in kerstsfeer met kerstopdrachten
  • #Epic ‘kerstboom’ Challenge, Koop met de punten, verdiend tijdens de challenge, op de eindlocatie kerstversiering om uw boom mee op te tuigen. Welk team heeft de mooiste kerstboom.
  • #Epic ‘Gluhwein’ Challenge, koop met de punten, verdiend tijdens de challenge, op de eindlocatie ingredienten om gluhwein te maken. Welk team maakt de lekkerste gluhwein?
  • #Epic ‘Elfsteden’ Challenge, bezoek tijdens de challenge de 11 Friese steden van de elfstedentocht. Soms moet er een opdracht uitgevoerd worden, dan weer is het koek en zopie in een gezellige Amsterdamse kroeg.

3 in 1 foto epic iPad challenge leukedagweg

 

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Prijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
Epic “Winter” Challenge 16-23 NH €29,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , alleen in de wintermaanden! Prijs incl. versnapering in kroeg
24-49 NH-ZH-UT €32,50 p.p. iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
>50 Heel NL €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
Thema
Meerprijs
Epic “X-mas” Challenge Geen   Idem als hierboven, nu met kerst thema
Epic “kerstboom” Challenge €7,50 p.p.  verdien kerstversiering, wie heeft de mooiste kerstboom
Epic “Gluhwein” Challenge €7,50 p.p.  Verdien ingredienten, wie maakt de lekkerste gluhwein
Epic “Elfsteden” Challenge €12,50 p.p.  (3x stop in horeca met erwtensoep en 2x consumptie)

button (6)

 

Vrijblijvende offerte Epic ‘Winter’ Challenge

  • MM slash DD slash JJJJ