Familie Challenge

Het gezinsuitje in de herfstvakantie >>

In de herfstvakantie kunt u met uw gezin deelnemen aan een heuse familie challenge. Tijdens deze interactie strijd door het centrum van Amsterdam neemt u het op tegen andere families.

ipad   26298-63784_HQ

 

Programma >>

Je wordt met jullie gezinsteam opgevangen door onze Gamemaster in het hartje van Amsterdam. Daar ontmoeten jullie de andere gezinnen/ teams waartegen jullie strijden in deze Familie Challenge.

Na de uitleg van de Gamemaster en het uitreiken van de iPads gaat de challenge van start: Elk gezin/ team krijgt 2 uur en 15 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren. Het speelveld is de binnenstad, op het scherm van de iPad zien jullie de locaties voor de opdrachten. Maar let op…… de opdrachten komen pas naar boven als u op de locatie staat.

Deze doldwaze race is ongekend spannend tot het laatste moment. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route met zoveel mogelijk foto en video opdrachten uit.

De familie teams, bestaande uit 4 tot 6 personen, strijden tegen elkaar om de meeste punten te verzamelen! 

Andere familieteams dwarszitten? Leuk…….. jullie kunnen onderling hilarische gadgets of tekstberichten naar elkaar versturen.

#EpiciPad Herfstkampioen 2015 >>

Aan het einde van het event, wordt het dag-winnende team uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar…… hoe hoog komt jullie familieteam in de scorelijst van de herfstvakantie 2015? Het team dat aan het einde van de week de meeste punten heeft gescoord van alle Familie Challenges in de hersftvakantie, krijgt een gratis iPad uitje, t.w.v. maximaal 24 personen aangeboden.

Niet de winnaar? Elk team ontvangt sowieso een leuk aandenken; alle foto’s en filmpjes die de teams op de meest mooie plekjes van Amsterdam maken, worden digitaal toegestuurd.

 

Extra info >>

Aantal: Een familie team bestaat uit 4 tot 6 personen, minimale leeftijd 10 jaar
Prijs: € 75,00 per team (eenmalige promotieprijs)
Duur: 2,5 – 3 uur, inclusief uitleg en afsluiting
Bijzonderheden:                            iPad voor ieder team in bruikleen, foto’s en video’s worden na afloop van het event digitaal aangeleverd. 
Let op: Er kunnen per datum en starttijd maximaal 5 familieteams meedoen. Bij minder inschrijvingen dan 3 teams, vervalt de starttijd of worden starttijden samengevoegd.

button (2)   button (6)

 

Deelnemen aan de familie challenge? Schrijf je nu in >>

Ja, wij willen ons inschrijven voor de Familie Challenge