FAQ – iPad uitjes

Vind hier uw antwoord op de meest gestelde vragen over iPad uitjes:

Zijn al jullie uitjes aan een bepaalde locatie gebonden?

Nee. Samen met u bekijken wij graag de locatiemogelijkheden bij u in de buurt. Ook suggesties van uw kant zijn van harte welkom. Hebt u een eigen locatie, dan zou dit een van de opties kunnen zijn. Leukedagweg.nl / ipaduitjes.nl is altijd bereid met u mee te denken. Houdt u wel rekening met eventuele extra kosten zoals locatiekosten, organisatiekosten, reiskosten, etc.

Hoe gaat het verder na de offerteaanvraag?

U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte. Allereerst nemen wij persoonlijk telefonisch contact met u op om eventuele vragen van onze kant af met u door te nemen en om al uw ideeën en suggesties door te nemen. Zo nodig maken wij graag een afspraak met u om alle details door te spreken en ervoor te zorgen dat ons concept naadloos aansluit bij uw bedrijf, organisatie of groep. Meer weten over onze werkwijze na een informatie aanvraag? Klik hier

Hoe is het gesteld met de begeleiding tijdens de organisatie?

Leukedagweg.nl / ipaduitjes.nl verzorgt uw bedrijfsfeest van A tot Z. Onze teamleiders houden u continu op de hoogte over de vorderingen en zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest of uitje geheel aansluit bij uw wensen en behoeften. Samen met u maken wij van uw bedrijfsfeest of uitje een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten!

Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers. Kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?

Ja dat kan. Aangezien wij voor ieder evenement een minimaal aantal deelnemers hebben, verzoeken wij u wel het minimumtarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons! Vrijwel alles is mogelijk bij Leukedagweg.nl / ipaduitjes.nl.

Gaan de uitjes ook door als het weer tegen zit?

Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar en kan soms het gevoel geven dat een uitje niet door kan gaan.. Toch valt dit in de praktijk erg mee! Zeker voor de actieve invulling is het weer eigenlijk zelden een spelbreker, wij leveren de iPads met een goede bescherming tegen de regen en proberen u altijd een alternatief te bieden indien u ervoor kiest om toch liever binnen te blijven.

Hoe groot zijn de teams bij een iPad uitje?

Over het algemeen streven wij ernaar om teams te maken van 6 t/m 8 personen, het kan echter voorkomen dat er tot 10 personen in een team zitten, in het geval van (zeer) grote groepen. Wij maken gebruik van de grootste iPad schermen ( iPad 4 ) om uw belevenis zo spectaculair mogelijk te maken.

Kan ik ook eigen vragen / opdrachten toevoegen?

Bij het boeken van een iPad uitje heeft u de mogelijkheid om deze toe te voegen, na het aanvragen van een offerte zal een medewerker van Leukedagweg.nl contact met u opnemen om deze optie te bespreken. Alle programma’s bieden de mogelijkheid om uw eigen inbreng tot uiting te laten komen. Zo kunt u denken aan een eigen foto opdracht of een reeks met (meerkeuze) vragen over de deelnemers, of gewoon algemene vragen over het bedrijf.

Hoe en wanneer leveren we dit materiaal aan?

Wanneer u uw evenement een persoonlijk tintje wil geven dient u zelf het materiaal aan te leveren. Dit kan gestuurd worden naar: [email protected] In de opdrachtbevestiging staat de uiterste datum voor het aanleveren aangegeven.

 >> terug naar pagina #EpiciPad Challenge >>