Gehackt

Tijdens dit bloedstollende cyberavontuur heeft een hackerscollectief de macht over uw bedrijfssystemen overgenomen.

De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins), of de represailles zullen bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand krijgt deze maand zijn of haar salaris.

Gelukkig komt er hulp, uit een wel heel onverwachte hoek…… een veroordeelde meesterhacker!

Untitled design (2)

Programma 

Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team de taak om – door middel van foto/ video/ vraag & denkopdrachten – in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te voldoen. Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is.

Inderdaad: een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.

Het geëiste geld (bitcoins) verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg verschijnen vragen en opdrachten in uw scherm. Door de vragen goed te beantwoorden en de opdrachten te voltooien ontvangt u bitcoins. Maar let op….. op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Snel want de tijd tikt weg, u hebt maar 2,5 uur.

Untitled design (3)

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 Gehackt 20-32 NH-ZH-UT €40,00 p.p. Hele jaar te reserveren, vooraf wordt filmpje opgenomen
33-48 Heel NL €35,00 p.p. 1x opdr. met instr. + cons. in kroeg, foto’s, video’s binnen 3 dagen aangeleverd, iPad voor ieder team
>48 Heel NL €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands en Engels. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

Vrijblijvende offerte: Gehackt 

  • DD slash MM slash JJJJ

Geef een antwoord