Gehackt

Een dag die verandert in een bloedstollend cyberavontuur            

Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen, en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins), of de represailles zullen bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand krijgt deze maand zijn of haar salaris.

Gelukkig komt er hulp, uit een wel heel onverwachte hoek…… een veroordeelde meesterhacker!

Programma 

Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team de taak om – door middel van foto/ video/ vraag & denkopdrachten – in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te voldoen. Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is.

Inderdaad: een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.

Untitled design (2)

 

Het geëiste geld (bitcoins) verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg verschijnen vragen en opdrachten in uw scherm. Door de vragen goed te beantwoorden en de opdrachten te voltooien ontvangt u bitcoins. Maar let op….. op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Snel want de tijd tikt weg, u hebt maar 2,5 uur.

Untitled design (3)

 

 

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Eigenschappen
 Gehackt >16 A’dam €27,50 p.p. Hele jaar te reserveren, vooraf wordt filmpje opgenomen
  >16 NH €30,00 p.p. 1x opdr. met instr. + cons. in kroeg, foto’s, video’s binnen 3 dagen aangeleverd, iPad voor ieder team
  >20 ZH-UT €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands en Engels. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
  >48 Overig NL €34,50 p.p.  

button (6)

 

Vrijblijvende offerte: GEHACKT

Vul onderstaande formulier in
  • DD slash MM slash JJJJ