Gluhwein op het IJ

Winterarrangement 2015-2016 >> 

In samenwerking met Rederij ’t IJ hebben we dit winterarrangement samengesteld. 

Op het stijlvolle cruiseschip Stortemelk dat voor u ligt aangemeerd achter het Centraal Station van Amsterdam, moet elk team zijn eigen glühwein maken, maar eerst moeten de ingrediënten verdiend worden tijdens een hilarisch, interactief stadsspel.

Web.16

 

Programma >>  

Tijdens dit interactieve winterprogramma trekt u in teams, gewapend met een iPad, de binnenstad in om punten te verdienen. Met deze punten kan op het cruiseschip ingrediënten ‘gekocht’ worden.

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de oude binnenstad van Amsterdam te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Tijdens de opdrachten in deze interactieve game verdienen de teams punten, waarmee op de eindlocatie (cruiseschip) kerstversiering moeten worden gekocht, denk hierbij aan ballen, lichtjes, piek, etc. Hoeveel van de zuur verdiende punten gaan jullie gebruiken om de boom te versieren?

De laatste opdracht is op het cruiseschip Stortemelk dat bij het Amsterdam CS op jullie ligt te wachten. Na ontvangst met prosecco door de kapitein en zijn bemanning kunnen jullie beginnen met het maken van jullie eigen glühwein.

De Gamemaster geeft elk team punten voor de smaak van de glühwein. Deze score wordt toegevoegd aan het behaalde puntentotaal. Het winnende team wordt bekend gemaakt, de foto’s en video”s van de opdrachten worden bekeken, de muziek aan en de boot gaat varen.

Terwijl buiten de lichtjes van de skyline van Amsterdam te bewonderen zijn, branden binnen de kaarsjes en is het schip versierd in een gezellige wintersfeer.

Tijdens de 3 uur durende minicruise op het IJ kunnen jullie genieten van het huisgemaakte stamppot buffet.

Dit winterarrangement zullen u en uw collega’s niet snel vergeten!

Stortemelk LDW3

Extra info >>

 Aantal: Vanaf 75 personen
 Prijs: €79,50 p.p. (excl. BTW)
 Duur: 6 uur
 Bijzonderheden:                        iPad voor ieder team tijdens X-mas Challenge. 3 uur varen incl. onbeperkt drinken (bier, wijn, fris) , huisgemaakte stamppotbuffet.

button (6)

 

Vrijblijvende offerte >>

 Web.15