Gluhwein route

Een winterse zoektocht naar de ingrediënten van de Glühwein

Een interactieve zoektocht naar de ingrediënten van de gluhwein

Op de eindlocatie moet elk team zijn eigen glühwein maken, maar eerst moeten de ingrediënten verdiend worden…….

 orange-791113_1280

Programma >>

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Tijdens de winterse opdrachten in deze interactieve game verdienen de teams punten, waarmee op de eindlocatie ingrediënten moeten worden gekocht, denk hierbij aan kruidnagels, bruine suiker, dl wijn, sinaasappels etc. Hoeveel van jullie verdiende punten worden ingezet om ingrediënten te kopen?

Vervolgens moeten de teams zelf de gluhwein maken. De Gamemaster geeft elk team punten voor de smaak van de gluhwein. Deze score wordt toegevoegd aan het behaalde puntentotaal. Het team wat aan het einde van het programma de meeste punten heeft gescoord, wint de Epic Gluhwein Challenge.

Proost!

Extra info >>

Aantal: Vanaf 16 personen (NH, ZH, UT)
Overige provincies vanaf 20 personen
Prijs: Vanaf €32,50 p.p. (excl BTW)
Duur: 2,5 – 3 uur
Bijzonderheden: iPad voor ieder team in bruikleen

Vrijblijvende offerte: Gluhwein Route >>

  • MM slash DD slash JJJJ

Geef een antwoord