iMol

Wie ontmaskert de Mol?

Een interactief stadsuitje vol teambuilding. Komt u erachter wie er tijdens dit event de verraders in uw groep zijn?  Is er een mol met u op (i)pad?

 

Programma 

Er zijn verraders onder ons! Tijdens dit interactieve stadsspel moet u erachter komen wie de “mollen” in uw team zijn.

Gewapend met een iPad gaan de teams op pad om met de meest variërende foto/ video en teamopdrachten, punten te verdienen. Je zult moeten samenwerken met een of meerdere collega’s tegelijk om de meeste punten te behalen voor je team! Maar wie kan je vertrouwen?

In elk team is een verrader geplaatst. Deze mol zal proberen de opdrachten ongemerkt te saboteren. Wie geven jullie de iPad in handen en wie laten jullie de opdrachten uitvoeren? Vanaf de start is niemand meer te vertrouwen.

3 in 1 imol leukedagweg

 

 

Na duidelijke instructies van onze Gamemaster, die er tevens zorgt voor draagt dat jullie interactieve uitje vlekkeloos verloopt, en live alle opdrachten zal jureren, gaan jullie op pad, gewapend met een iPad!

Het speelveld is het centrum van de stad! Op het scherm staan de locaties van de opdrachten aangegeven. De opdrachten komen pas te voorschijn als jullie op de juiste plek staan. Maar pas op voor de mol…… Misschien stuurt hij/ zij je wel een verkeerde richting op…..

3 in 1 foto epic iPad challenge leukedagweg

 

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 iMol >20 A’dam €27,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , hele jaar te reserveren!
  >20 NH-ZH €30,00 p.p.   iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
  >48 Heel NL €32,50 p.p.   Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

 

 

Vrijblijvende offerte: iMol 

  • MM slash DD slash JJJJ

 

Vergelijkbare programma’s 

Design (7)   Design (8)