iPad ‘winter’ Challenge

Ons succesvolle concept is ook in de wintermaanden te reserveren.
Natuurlijk is deze iPad challenge winterhard en heeft het nu een winters thema.

Hilarische interactieve winterse teambuilding

Bij deze interactieve game gaat de groep in teams, gewapend met een iPad, op pad om met de meest variërende foto / video opdrachten, punten te verdienen. Alle opdrachten zullen een winters tintje hebben en natuurlijk gaat elk team even de kroeg in voor een warme versnaperingen zoals warme choco of gluhwein.
Kerst winter leukedagweg ipaduitjes

Programma >>

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Deze winterse challenge is spannend tot het laatste moment. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route uit met zoveel mogelijk foto en video opdrachten? Maar let op….. die kroeg moet ook bezocht worden….

Het team wat aan het einde van het programma de meeste punten heeft gescoord, wint de Epic ‘Winter’ Challenge.

#EpiciPad kampioen 2015 >>

Aan het einde van het event, wordt het dag-winnende team uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar….. hoe hoog komt uw team in de scorelijst van 2015? Het team wat aan het einde van het jaar de meeste punten heeft gescoord van alle Epic iPAd Challenges in 2015, krijgt een gratis iPad uitje, twv. maximaal 24 personen, voor het volgende jaar aangeboden. Bekijk de scorelijst!

Extra info >>

Aantal: Vanaf 16 personen (NH, ZH, UT)
Overige provincies vanaf 20 personen
Prijs: Vanaf €32,50 p.p. (excl BTW)
Duur: 2,5 – 3 uur
Bijzonderheden: iPad voor ieder team in bruikleen

Vrijblijvende offerte: Epic Winter Challenge >>

  • MM slash DD slash JJJJ

Geef een antwoord