KERST op het IJ

Kerstarrangement 2015 >> 

In samenwerking met Rederij ’t IJ hebben we dit kerstarrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit:

  • X-mas Challenge door oud Amsterdam
  • Dineren en varen op het IJ
  • Vanaf 75 personen

Op het stijlvolle cruiseschip dat voor u ligt aangemeerd achter het Centraal Station van Amsterdam, staat voor elk team een lege kerstboom klaar. De teams moeten de boom optuigen, maar eerst moet de kerstversiering verdiend worden……

Web.13

Programma >>  

Tijdens dit interactieve kerstprogramma trekt u in teams, gewapend met een iPad, de binnenstad in om punten te verdienen. Met deze punten kan op de eindlocatie (cruiseschip) kerstversiering ‘gekocht’ worden.

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de oude binnenstad van Amsterdam te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Tijdens de opdrachten in deze interactieve game verdienen de teams punten, waarmee op de eindlocatie (cruiseschip) kerstversiering moeten worden gekocht, denk hierbij aan ballen, lichtjes, piek, etc. Hoeveel van de zuur verdiende punten gaan jullie gebruiken om de boom te versieren?

De laatste opdracht is op het cruiseschip dat bij het Amsterdam CS op jullie ligt te wachten. Na ontvangst met prosecco door de kapitein en zijn bemanning kunnen jullie beginnen met het versieren van de eigen kerstboom…….

3,2,1, de stekker in het stopcontact, de lichtjes gaan tegelijk aan en uw kerstfeest kan beginnen….. Snel met je team op de foto bij de boom. Deze foto wordt gejureerd door de gamemaster en de punten worden toegekend aan je team totaal. Het winnende team wordt bekend gemaakt, de foto’s en video’s van de opdrachten worden bekeken, de kerstmuziek kan aan en de boot gaat varen. 

Terwijl buiten de lichtjes van de skyline van Amsterdam te bewonderen zijn, branden binnen de kaarsjes en is het schip versierd in een gezellige kerstsfeer.

Tijdens de 3 uur durende minicruise op het IJ kunnen jullie genieten van het lekkere eten dat aan boord van het schip bereid wordt. De kleine gerechtjes worden als walking dinner, in meerdere gangen op verschillende wijze uitgeserveerd. 

Dit kerstarrangement zult u niet snel vergeten!

 Stortemelk LDW4

Extra info >>

 Aantal: Vanaf 75 personen
 Prijs: €94,50 p.p. (excl. BTW)
 Duur: 6 uur
 Bijzonderheden:                        iPad voor ieder team tijdens X-mas Challenge. 3 uur varen incl. onbeperkt drinken (bier, wijn, fris) , 6 gangen walking dinner met exclusieve hapjes.

button (6)

Vrijblijvende offerte >>

Web.12