HELP, de directeur is ontvoerd!

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning >>Engeland

Stel je eens voor:

Vijftig medewerkers van uw bedrijf zitten rustig een kopje koffie te drinken tijdens de ontvangst van het bedrijfsuitje, als plotseling gemaskerde mannen schreeuwend de horeca locatie binnendringen. Patricia, de telefoniste en moeder van twee kinderen, verstijfd van angst. Een van de overvallers roept dat ze een belangrijke boodschap hebben en gilt tegen de medewerkers dat ze naar het grote scherm moeten kijken.

3 in 1

 

Programma >>

De directeur is ontvoerd…….. Op het scherm zien ze hun directeur geblinddoekt en vastgebonden op een stoel zit, en een boodschap voorleest. “Hou ‘m maar!”, gilt Erik, afdelingsmanager, gekscherend. Het is iedereen duidelijk dat het hier niet om het ‘eggie’ gaat. Patricia en haar collega’s zijn terechtgekomen in het bedrijfsuitje ‘Ontvoer je baas!’

Elk team ontvangt een iPad, op het scherm van de iPad staat de route aangegeven. Ieder team loopt een andere route. Onderweg verschijnen aanwijzingen en opdrachten op het scherm en soms komt u een merkwaardig figuur tegen die een opdracht met het team uitvoert. Zo moeten de teams een reconstructievideo maken, geheime aanwijzingen zoeken, een compositietekening maken, een buurtonderzoek houden en illegaal gokken.  

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen goed de opdracht volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Lukt het hen hun directeur vrij te kopen?

                                                                

 Extra info >>

Aantal: Vanaf 40 personen (Heel NL)
Prijs: >40 pers. €47,50 p.p. (excl. BTW)
Duur: 2,5 – 3 uur
Bijzonderheden:                                                          3 opdrachten met instructeur, iPad voor ieder team in bruikleen.   Bent u met minder dan 40 personen, kunt u de versie LOSGELD reserveren!                                   

button (6)

 

 Vrijblijvende offerte >>

Vul het onderstaande formulier in
  • DD slash MM slash JJJJ