Mooveteam

Teambuilding met iPad; interactief en vernieuwend
 Engeland

De nieuwste rage in de bedrijfsevenementen en recreatieve sector: iPaduitjes.nl. 

Web.11

 

Gebruik de iPad tijdens diverse programma’s, zoals een hunt, een race, een quiz of een teambuilding testOok kunnen we programma’s geheel op maat voor uw doelgroep maken. Onze gamemaster zal elk event begeleiden. U zult versteld staan van de interactieve mogelijkheden van onze programma’s.

 

Citygames >>

7
6
8
iCSI2

Winterharde Citygames >>

Epic iPad challenge2
Epic gluhwein challenge

Personaliseer uw citygame >

Uw eigen input kunnen we in onze citygames verwerken, denk hierbij aan vragen en opdrachten en zelfs teamnamen, kleuren en bedrijfslogo. We kunnen zelfs een geheel op maat gemaakte game voor u ontwikkelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze gamemaster zal uw citygame begeleiden. U zult versteld staan van de interactieve mogelijkheden van onze programma’s.

Onze uitjes kunnen het hele jaar plaatsvinden, ook in de winter.

Wilt u weten in welke Nederlandse steden onze Citygames kunnen plaatsvinden klik hier.

3 in 1 foto epic iPad challenge leukedagweg

 

Moove >>

Voor de evenementen maken we gebruik van de applicatie Moove. Hierdoor zijn we in staat om u de nieuwste technologie te bieden op het gebied van recreatief gebruik van de iPad. Bij onze games kunt u realtime scores zien, scannen waar ieder team is, onderling chatten, chatten met de gamemaster en grappige, irritante en soms saboterend gadgets naar elkaar versturen.

Het toppunt van de dag is vaak de afsluiting: Wanneer we met zijn alle gaan kijken naar de eindeloze stroom aan foto’s en video’s op een groot schermn dmv. een beamer, onder het genot van een drankje. 

Alle deelnemers vanaf 12 jaar kunnen meedoen aan de uitjes van iPaduitjes en met een beetje inzet en gevoel voor humor kom je al een heel eind.

logo

Interesse? >>

Nodig ons uit voor een demo en wij laten u de mogelijkheden van onze games zien. Wedden dat we u overtuigen!

 

Moove Photo call >>

Met de Moove Photocall applicatie kunt u foto’s in een handomdraai voorzien van een andere achtergrond of foto frame, geheel gepersonaliseerd.

Ideaal als extra tool tijdens uw event. Vraag naar de mogelijkheden. Meer info: Klik hier.

Moove Quiz >>

Altijd al een de hoofdrol willen spelen in uw eigen interactieve spelshow? Vraag naar de mogelijkheden, denk hierbij aan programma’s als: Lang Leve Holland of The Battle.

LOGO MOOVEQUIZ

 

Vragen >>