Losgeld

Wat begon als een dag zoals alle andere, wordt na het bekijken van een videoboodschap een dag om nooit meer te vergeten…….

Wat blijkt uit de video: De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd!

3 in 1

 

Programma >>

Tijdens dit interactieve teambuilding programma moeten de deelnemers hun collega vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Voor elk team hebben we een iPad klaarliggen, via de iPad communiceert u met de ontvoerders.

Het geëiste losgeld verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg verschijnen vragen en opdrachten in uw scherm. Door de vragen goed te beantwoorden en de opdrachten te voltooien ontvangt u losgeld.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Snel want de tijd tikt weg, u hebt maar 2,5 uur.

3 in 1 losgeld leukedagweg

Vindt u de getuige, die misschien iets meer weet van deze ontvoering? kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen, die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht?

Onderweg moeten ook filmpjes en foto’s gemaakt worden, deze worden na afloop van het evenement naar u verstuurd.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de collega vrij te kopen. Als dit lukt is het tijd voor een borrel.

                                                                

Extra info >>

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 LOSGELD! 20-32 NH-ZH-UT €40,00 p.p. Klik hier Hele jaar te reserveren, vooraf wordt filmpje opgenomen
33-48 Heel NL €35,00 p.p. 1x opdr. met instr. + cons. in kroeg, foto’s, video’s binnen 3 dagen aangeleverd, iPad voor ieder team
>48 Heel NL €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

Vrijblijvende offerte: Losgeld! >>

  • DD slash MM slash JJJJ