Photocall

Photo call >>

Met onze Photocall applicatie kunt u foto’s in een handomdraai voorzien van een andere achtergrond of foto frame, geheel gepersonaliseerd. Bovendien kunnen de foto’s direct vanuit onze applicatie verzonden worden naar ieder mailadres of op Facebook of Twitter geplaatst worden. Ideaal marketing tool tijdens uw event en als leuk aandenken voor bezoekers van uw evenement. 

Voorbeelden >>

De voorbeelden waarvoor de Photocall ingezet kan worden zijn oneindig, enkele voorbeelden van leuke achtergronden zijn: In een sneeuwlandschap, in de bergen, naast Sinterklaas, naast de kerstman/ kerstboom, op de maan, op een onbewoond eiland. Kortom, wees creatief!

U kunt de achtergrond(en) met uw logo of tekst zelf aanleveren, maar natuurlijk kunnen we deze ook voor u laten ontwerpen.

IMG_9002
foto (7)

foto (21)
IMG_0949

Topshelf open >>

Misschien bent u onze tegengekomen tijdens Topshelf open tennistoernooi in Rosmalen? Bezoekers van dit internationale tennis toernooi konden op de foto voor ons groene scherm. Met 1 druk op de knop, werd de achterkant van de foto aangepast naar het tennisstadion. Vervolgens werd de foto direct gemaild naar de persoon die op de foto stond.

In de mail werden de deelnemers bedankt voor hun bezoek, de planning van de dag aangegeven en vermeld dat de foto werd aangeboden door de KNLTB.

Ideaal als extra marketing tool tijdens uw event. Vraag naar de mogelijkheden.

foto (11)
foto (12)

Interesse? >>

Bel tijdens kantooruren: 0299-390000 of stuur een mail naar: [email protected]

We komen graag bij u langs om een demo te geven.

Nog vragen >>

fotocall