Vliegeren

Probeer de wind te bedwingen en wordt meester van de lucht >>

Stel je voor: je staat op het strand, de wind suist om je oren en probeert je omver te blazen, maar jij blijft staan en met alle kracht die je in je hebt, bedwing je de wind en stuur jij de vlieger naar waar je maar wilt. Wie weet?! Misschien vliegeren jullie na deze workshop op deze manier?

Na de korte uitleg zullen de eerste vliegers worden opgelaten en kan zwoel jong als oud de krachtenvan de natuur leren kennen. De vliegers (NASA Wings) hebben een trekkracht van 50 kg tot 150 kg. Way zekerheid biedt voor ontspanning en spektakel

Na de korte uitleg zullen de eerste vliegers worden opgelaten en kan zowel jong als oud de krachten van de natuur leren kennen. De vliegers (NASA Wings) hebben een trekkracht van 50 kg tot 150 kg wat zekerheid bied voor spanning en spektakel!

De vliegers hebben een oppervlakte van 1,00 tot 16,00m2. Afhankelijk van de wind en de doelgroep worden diverse vliegers ingezet. De verschillende maten in vliegers zorgen ervoor dat de activiteit voor iedereen een ware belevenis zal zijn. Een leuk dagje vliegeren om nooit te vergeten!

Extra info >>

Duur: 2 uur
Bijzonderheden: Er kan niet gevliegerd worden bij te weinig of te veel wind. Onze instructeurs nemen deze beslissing. 

Vrijblijvende offerte >>

Vrijblijvende offerte Vliegeren