X-mas hunt Amsterdam

Vind Mister X-Mas >>

Een interactieve zoektocht door Amsterdam naar Mister X-mas. U speelt de hoofdrol in deze game. Het speelveld is de binnenstad, de iPad geeft de route aan (iPad inclusief in bruikleen)

In de kerstvakantie kunt u deelnemen aan een X-mas hunt. Tijdens deze interactie strijd door het centrum van Amsterdam gaat u op zoek naar Mister X-Mas die zich schuilhoudt op een onbekende plaats ergens in de hoofdstad. Onderweg moeten challenges uitgevoerd worden op de vreemdste plekjes in Amsterdam. Hiermee zijn punten en aanwijzingen te verdienen over hoe Mister X-MAS eruit ziet en waar hij te vinden is. 

ipad   26298-63784_HQ

Programma >>

De X-mas hunt start in het hartje van Amsterdam waar u wordt opgevangen door onze Gamemaster.

Na de uitleg van de Gamemaster en het uitreiken van de iPad gaat uw X-mas hunt van start: Elk team krijgt 2 uur en 15 minuten om zoveel mogelijk punten en aanwijzingen te scoren. Lukt het uw team om Mister X-Mas te vinden?

Het speelveld is de binnenstad, op het scherm van de iPad zien jullie de locaties voor de opdrachten. Maar let op…… de opdrachten komen pas naar boven als u op de locatie staat.

Tijdens deze doldwaze zoektocht kunt u punten verdienen met de meest verschillende opdrachten. Dit kunnen vragen, brain krakers, foto of video opdrachten zijn. De opdrachten gaan dwars door de stad en leiden u naar de onbekende eindlocatie waar u op de foto moet gaan met Mister X-MAS. 

De teams, bestaande uit 4 tot 8 personen, strijden tegen elkaar om de meeste punten te verzamelen! 

Andere teams dwarszitten? Leuk…….. jullie kunnen onderling hilarische gadgets of tekstberichten naar elkaar versturen.

#EpiciPad Kerstkampioen 2015 >>

Aan het einde van het event, wordt het dag-winnende team uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar…… hoe hoog komt jullie team in de scorelijst van de kerstvakantie 2015? Het team dat aan het einde van de week de meeste punten heeft gescoord van alle X-MAS Hunts, krijgt een gratis iPad uitje, t.w.v. maximaal 24 personen aangeboden.

Niet de winnaar? Elk team ontvangt sowieso een leuk aandenken; alle foto’s en filmpjes die de teams op de meest mooie plekjes van Amsterdam maken, worden digitaal toegestuurd.

Extra info >>

Aantal: Een familie team bestaat uit 5 tot 8 personen, min. 8 jaar, min. 1 volwassen persoon in het team
Prijs: € 15, 00 p.p.  (min. team 6 spelers per team 90,00 per team)
Duur: 2,5 – 3 uur, inclusief uitleg en afsluiting
Bijzonderheden:                                  iPad voor ieder team in bruikleen, foto’s en video’s worden na afloop van het event digitaal aangeleverd. 
Let op: Er kunnen per datum en starttijd maximaal 5 familieteams meedoen. Bij minder inschrijvingen dan 3 teams, vervalt de starttijd of worden starttijden samengevoegd.

button (2)   button (6)

Deelnemen aan de X-mas hunt? Schrijf je nu in >>