BorrelBattle

Dit programma eindigt met de (bedrijfs)borrel, maar voorlopig is het nog niet zover….

Eerst barst er een hevige teamstrijd los. Meteen bij de start wordt de toon gezet. We starten met de borrelquiz, vraag goed, een punt voor uw team en de kans de punten te verdubbelen tijdens een hilarisch spel.

BorrelBatlle 3 in 1

 

 

Programma 

Na deze sfeervolle opening bezoeken de teams 3 onderdelen. Bij het onderdeel “One minute battles” strijdt u gedurende 1 minuut tegen andere teams op verschillende behendigheidsonderdelen. Tijdens het “Letterspel” (bekend TV/ jongens tegen de meisjes) moeten de deelnemers met de letterpakken aan zsm. het antwoord vormen. Bij het onderdeel “Teamchallenges” moeten verschillende ludieke teambuilding opdrachten opgelost worden.

Het programma eindigt met de muziekquiz. Onder leiding van onze quizmaster moet u zo snel mogelijk de antwoorden op de muziek vragen geven. Wie is de zanger? Uit welk jaar komt deze hit? Meezingen levert extra punten op. U zult meemaken hoe fanatiek uw collega’s kunnen zijn.

Het programma wordt afgesloten met een prijsuitreiking tijdens de borrel. Wint uw teams de luxe schaal met borrelhapjes? Wordt de schaal gedeeld met de rest?

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
Borrel Battle > 20 NH-ZH-UT €29,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 uur , hele jaar te reserveren! Uit te voeren door de stad, in een horecalocatie of op kantoor
  > 40 Heel NL €29,50 p.p.   Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

 

Vrijblijvende offerte: Borrel Battle 

Vul het onderstaande formulier in
  • MM slash DD slash JJJJ