Epic ‘X-mas’ Challenge

Het kerstuitje van 2016!
Engeland

Een hilarisch teambuilding programma door het sfeervolle, kerst versierde, centrum van Amsterdam……

Web.12

 

Programma 

Tijdens een interactieve kerstwandeling trekken de teams, gewapend met een iPad, de binnenstad in om punten te verdienen, met de meeste uiteenlopende challenges. De challenges moeten gezocht worden in het sfeervolle centrum.

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Welk team heeft op de eindlocatie de meeste punten en wint de Epic ‘X-mas’ Challenge?

 

Thema kerstboom of gluhwein?

U kunt uw X mas-challenge uitbreiden met een extra thema (kan tot meerprijs leiden):

  • #Epic ‘kerstboom’ Challenge, Koop met de punten, verdiend tijdens de challenge, op de eindlocatie kerstversiering om uw boom mee op te tuigen. Welk team heeft de mooiste kerstboom.
  • #Epic ‘Gluhwein’ Challenge, koop met de punten, verdiend tijdens de challenge, op de eindlocatie ingredienten om gluhwein te maken. Welk team maakt de lekkerste gluhwein?
  • #Epic ‘Elfsteden’ Challenge, bezoek tijdens de challenge de 11 Friese steden van de elfstedentocht. Soms moet er een opdracht uitgevoerd worden, dan weer is het koek en zopie in een gezellige Amsterdamse kroeg.

3 in 1 foto epic iPad challenge leukedagweg

 

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Prijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
Epic “X-mas” Challenge 16-23 NH €29,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , alleen in de wintermaanden! Prijs incl. versnapering in kroeg
24-49 NH-ZH-UT €32,50 p.p. iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
>50 Heel NL €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
Thema
Meerprijs
Epic “Winter” Challenge Geen   Idem als hierboven, nu met winters thema
Epic “kerstboom” Challenge €7,50 p.p.  verdien kerstversiering, wie heeft de mooiste kerstboom
Epic “Gluhwein” Challenge €7,50 p.p.  Verdien ingredienten, wie maakt de lekkerste gluhwein
Epic “Elfsteden” Challenge €12,50 p.p.  (3x stop in horeca met erwtensoep en 2x consumptie)


button (2)
   button (6)

 

Vrijblijvende offerte Epic ‘Winter’ Challenge 

 Web.13