Highlandgames

Sportiviteit, strijd en Schotse gezelligheid! >>

Onder begeleiding van doedelzakmuziek is het tijd om iedereen om te toveren tot heuse Schotse strijders. Uit die spijkerbroek… en aan die traditionele kilt. Ho, ho, die onderbroek moet ook uit! Dit is vaak al een beleving op zich en levert hilarische taferelen op.

Highlandgames - bedrijfsuitje - leukedagweg.nl

Programma >>

Iedereen in Schotse kledij? De teams worden bekend gemaakt en we starten met een warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een echte doedelzakspeler) Spieren warm? De strijd kan beginnen!

Tijdens dit actieve programma spelen jullie Caber Tossing, het over de kop gooien van boomstammen, en Shots, oftewel kogelstoten. Ook moet een zwaar vat over een moeilijk parcours gerold worden, Roll the Barrel. Altijd al de man met de bijl willen zijn? Dit is je kans…. richt met je bijl op het bord en sla de meeste punten (Throw an Aks). we hebben een lijst met opdrachten samengesteld waar u er 8 uit kiest.

Na de zware strijd is het tijd voor een heerlijk biertje. Op z’n Schots. Cheers!

Het programma is uitstekend geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een sportieve uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, voor de andere vrouwen hebben we de gewichten/ onderdelen aangepast. Naast een teamklassement wordt er tijdens de prijsuitreiking ook de sterkste man en stoerste vrouw bekendgemaakt.

 

Extra info >>

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 Highland games > 40 pers. NH €39,50 p.p. Klik hier Duur 2,5 – 3 uur , hele jaar te reserveren!
Onderdelen zijn zelf samen te stellen.
 Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

 

Vrijblijvende offerte >>

  • MM slash DD slash JJJJ