INTERACTIEF BEDRIJFSUITJE? www.IPADUITJES.nl

Teambuilding met iPad; interactief en vernieuwend >>
 Engeland

Speel een van onze games of quizzen tijdens uw bedrijfsuitje, teambuilding dag of bezoek aan een Nederlandse stad.

7
6
8
iCSI2

Winteruitjes >>

Epic iPad challenge2
Epic gluhwein challenge

Speel een van onze games of quizzen tijdens uw bedrijfsuitje, teambuilding dag of bezoek aan een Nederlandse stad.

Gebruik de iPad tijdens diverse programma’s, zoals een hunt, een race, een quiz of een teambuilding testOok kunnen we programma’s geheel op maat voor uw doelgroep maken. Onze gamemaster zal elk event begeleiden. U zult versteld staan van de interactieve mogelijkheden van onze programma’s.

Onze uitjes kunnen het hele jaar plaatsvinden, ook in de winter. Voor ons winteraanbod, klik hier.

IMG_0957
IMG_0959

 

Moove >>

Bovendien kunnen we elk event persoonlijk maken naar uw wensen. Uw eigen input kunnen we in de iPad uitjes verwerken, denk hierbij aan vragen en opdrachten en zelfs teamnamen, kleuren en bedrijfslogo. Voor de evenementen maken we gebruik van de applicatie Moove. Hierdoor zijn we in staat om u de nieuwste technologie te bieden op het gebied van recreatief gebruik van de iPad. Bij onze games kunt u realtime scores zien, scannen waar ieder team is, onderling chatten, chatten met de gamemaster en grappige, irritante en soms saboterend gadgets naar elkaar versturen.

Het toppunt van de dag is vaak de afsluiting: Wanneer we met zijn alle gaan kijken naar de eindeloze stroom aan foto’s en video’s op een groot schermn dmv. een beamer, onder het genot van een drankje. 

Alle deelnemers vanaf 12 jaar kunnen meedoen aan de uitjes van iPaduitjes en met een beetje inzet en gevoel voor humor kom je al een heel eind.

logo


Interesse? >> 

Nodig ons uit voor een demo en wij laten u de mogelijkheden van onze games zien. Wedden dat we u overtuigen!

 

Moove photocall >>

Met de Moove Photocall applicatie kunt u foto’s in een handomdraai voorzien van een andere achtergrond of foto frame, geheel gepersonaliseerd.

Ideaal als extra tool tijdens uw event. Vraag naar de mogelijkheden of klik hier

Moove quiz >>

Altijd al een de hoofdrol willen spelen in uw eigen interactieve spelshow? Vraag naar de mogelijkheden, denk hierbij aan programma’s als: Lang Leve Holland of The Battle.

LOGO MOOVEQUIZ

 

Vragen >>