LOSGELD!

Een dag om nooit te vergeten            Engeland                   

Wat begon zoals een dag als alle andere wordt na het bezorgen van een videoboodschap een dag om nooit meer te vergeten…..

Wat blijkt uit de video: De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd!

 

Programma

Tijdens dit interactieve teambuilding programma moeten de deelnemers hun collega vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Voor elk team hebben we een iPad klaarliggen, via de iPad communiceert u met de ontvoerders.

Het geëiste losgeld verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg verschijnen vragen en opdrachten in uw scherm. Door de vragen goed te beantwoorden en de opdrachten te voltooien ontvangt u losgeld.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Snel want de tijd tikt weg, u hebt maar 2,5 uur.

3 in 1 losgeld leukedagweg

 

 

Vindt u de getuige, die misschien iets meer weet van deze ontvoering? kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen, die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht?

Onderweg moeten ook filmpjes en foto’s gemaakt worden, deze worden na afloop van het evenement naar u verstuurd.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de collega vrij te kopen. Als dit lukt is het tijd voor een borrel.

3 in 1

 

 

Extra info 

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
 LOSGELD! >16 A’dam €27,50 p.p. Klik hier Hele jaar te reserveren, vooraf wordt filmpje opgenomen
  >16 NH €30,00 p.p.   1x opdr. met instr. , foto’s, video’s binnen 3 dagen aangeleverd, iPad voor ieder team
  >20 ZH-UT €32,50 p.p.   Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
  >48 Overig NL €34,50 p.p.   Meerprijs: €2,50 p.p. cons. in kroeg tijdens programma

button (6)

 

Vrijblijvende offerte: Losgeld! 

  • DD slash MM slash JJJJ