Samen de ballen hooghouden

Leer nu de kunst van het jongleren! >>

Durft u de ballen los te laten? Ja….. dan zullen ze zeker ook op de grond vallen. Jongleren is de kunst van het loslaten en de ballen in de lucht houden.

 3 in 1 jongleren leukedagweg

 

Programma >>

Hoewel er veel hilariteit zal zijn, zullen de deelnemers, na afloop van de workshop, de basisprincipes van het jongleren met drie ballen onder de knie hebben.

Binnen de kortste keren laat jij misschien wel een paar mooie jongleer trucs zien…

De workshop is geschikt als onderdeel van een teambuilding activiteit of als leuke onderbreking van een team dag of vergadering. De workshop is het meest geschikt voor mensen die weinig/ geen ervaring hebben met jongleren.

Bij het jongleren draait het niet om het leren vangen van de ballen, maar hoofdzakelijk om het op de juiste manier leren loslaten van de ballen. Als je de ballen leert loslaten zal je zien dat het vangen vanzelf gaat. Succes is dus loslaten.….. een mooie metafoor voor veranderingen in een situatie, team of bedrijf. Als je durft los te laten is succes letterlijk binnen handbereik!

Extra info >>

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
Samen de ballen hooghouden 10 -20 pers. NH €19,50 p.p. Duur 1-1,5 uur. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier
>20 pers. Prijs op aanvraag Ideaal voor korte onderbreking tijdens vergadering of training

button (6)

Vrijblijvende offerte: Samen de ballen hooghouden