Sangria Survival

Een zwoele zomerse zoektocht naar de ingrediënten van sangria

Dit uitje is ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeestjes en zowel te boeken op het strand, in een recreatiegebied of in de stad.

3 in 1 sangria survival leukedagweg

 

Programma >>

We starten met een gezamenlijke Spaanse-quiz als opening. Hoeveel weten de teams van het land waar de sangria oorspronkelijk vandaan komt? Tijdens deze quiz wordt de kennis binnen het team getest van de Spaanse geschiedenis, Spaanse gebruiken, sport, media en bezienswaardigheden.

Het speelveld is de binnenstad. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze opdrachten staan weergegeven. De opdrachten komen alleen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in de stad staat.

Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie goed ontvangen worden en geeft uitleg over het programma en het gebruik van de iPad.

Eenmaal gestart zorgt hij/ zij dat jullie scores live gejureerd worden, hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van een actuele score en perfect verlopen tocht!

Tijdens de zomerse opdrachten in deze interactieve game verdienen de teams punten, waarmee op de eindlocatie ingrediënten moeten worden gekocht, denk hierbij aan fruit, cognac, wijn,  ijsklontjes, etc. Hoeveel van jullie verdiende punten worden ingezet om ingrediënten te kopen?

Vervolgens moeten de teams zelf de Sangria maken. De Gamemaster geeft elk team punten voor de smaak van de Sangria. Deze score wordt toegevoegd aan het behaalde puntentotaal. Het team wat aan het einde van het programma de meeste punten heeft gescoord, wint de Sangria Survival.

 3 in 1 sangrai laag leukedagweg

 

Extra info >>

Programma
Aantal pers.
Locatie
Verkoopprijs per persoon
(excl. 21%BTW)
Foto’s
Eigenschappen
Sangria Survival 16-23 NH €41,00 p.p. Klik hier Duur 2,5 -3 uur , alleen in de zomermaanden! Prijs incl. versnapering in kroeg en sangria maken.
24-49 NH-ZH-UT €39,00 p.p. iPad voor ieder team, foto’s en video’s worden binnen 3 dagen aangeleverd.
>50 Heel NL €32,50 p.p. Te reserveren in Nederlands, Engels en Duits. Meer weten over onze werkwijze na een aanvraag, klik hier

button (6)

Vrijblijvende offerte: Sangria Survival

  • MM slash DD slash JJJJ